Samarbete

Anna Bjurstam riskkapitalisten som investerar miljarder inom wellness

January 9, 2019
Anna Bjurstam

Anna är wellness pionjären och riskkapitalisten som är en internationellt erkänd expert inom området och en flitigt anlitad föreläsare

I intervjun diskuterar vi wellness som investering, varför mindfulness blivit så stort och trender som mikro dosering av psykedeliska preparat, andningstekniker, yoga och shamanism för att uppleva medvetenhet och komma in i andra tillstånd.

Hör Anna Bjurstams berättelse om hur hon efter sina studier på Handels i Göteborg var med och startade Sats i Sverige, öppnade ett Spa bolag med första spat i Maldiverna och har skapat mer än 150 spa i 70 länder, såsom Six Senses, Livnordic, Raison d’Etre, Resense, Kempinski, Aman, Auriga Spa and Fitness, Tylösand, Grand Hotell m.fl. som hon sålde till ett riskkapitalistbolag i New York och idag är Anna Bjurstam delägare i Six Senses och Raison d’Etre.

Anna Bjurstam

Anna Bjurstam är även strategisk rådgivare Pegasus Capital Advisors och djupt involverad i deras investeringar inom wellness och nu stängs deras femte fond med ett investerat kapital på 500 miljoner dollar i bolag inom wellness och hållbarhet.

Related Interviews

Share

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp